Leer ons kennen

en weet wat u te wachten staat

Het land van koeien, kaas, kraters, weilanden, bossen en pittoreske dorpjes. Beleef het allemaal.

Bienvenue a

Joof y Ton

In 2009 kreeg het idee om een huisje in Frankrijk te kopen meer vaste vorm. Wij togen verschillende vakanties naar het zuiden op zoek naar een huis. Na tientallen huizen te hebben bekeken, gewikt en gewogen vielen we voor de mooie streek van Les Combrailles die nog niet zo was ontdekt door het massatoerisme.

Als onvervalste natuurliefhebbers en rustzoekers vielen we voor het huis in Les Egalennes. Het was en is nog steeds een avontuur om van dit Franse erfgoed iets te maken, waar we nog jaren van kunnen genieten.

Welkom in

Les Egalennes

Wij vinden het fijn om de beleving van de Franse ‘çampagne’ met andere mensen te delen. De afgelopen jaren hebben we ons familiehuis en het gastenverblijf (gîte) naar onze wensen verbouwd. Voor ons was het belangrijk om vooral ervoor te zorgen dat de Franse sfeer bewaard bleef.

De gasten die voor u kwamen, gaven aan dat dat zeker is gelukt. Na pensionering hebben we nog meer tijd om hier te zijn en er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. De mogelijkheid om natuurexcursies te boeken is volop aanwezig. Dit kan ook in afwisseling met een bezoek aan dorpjes of steden.

Wat onze gasten over de

Auvergne zeggen